پروژه ساخت مرکز دوم اپل و تصاویر و پیشرفت آن


admin آذر 22, 1395 دقیقه مطالعه
پروژه ساخت مرکز دوم اپل و تصاویر و پیشرفت آن

 

اپل به تازگی تعداد تصاویر جدید و اطلاعاتی را در مورد سفینه فضایی اش منتشر ساخته که از سوی وب سایت فرانسوی MacGeneration به اشتراک گذاشته شده است. در این عکس ها می توان جزئیاتی در مورد نمای خارجی ساختمان را مشاهده کرد، ضمن اینکه این بار شاهد نمای داخلی این سازه نیز هستیم.با مجله خبری ایشومر همراه باشید.

مجله خبری ایشومر apple-building-mag-eshomer2-300x190 پروژه ساخت مرکز دوم اپل و تصاویر و پیشرفت آن تكنولوژی نوآوری  مرکز مجله ساخت دوم خبری تصاویر پیشرفت پروژه ایشومر اپل

 

بیش از دو سال از شروع عملیات احداث مقر دوم اپل می گذرد و به تدریج به بازگشایی آن نزدیک می شویم. تا به امروز ویدیوهای متعددی برای نمایش پیشرفت پروژه منتشر شده، و اکنون می دانیم ساختمان مدور اصلی تقریباً کامل شده، و اپل مشغول محوطه سازی است.

 
مجله خبری ایشومر apple-building-mag-eshomer3-300x190 پروژه ساخت مرکز دوم اپل و تصاویر و پیشرفت آن تكنولوژی نوآوری  مرکز مجله ساخت دوم خبری تصاویر پیشرفت پروژه ایشومر اپل

 

به تازگی اهالی کوپرتینو مراحل نصب پنل های شیشه ای را برای راهروهای داخلی به پایان رسانده اند، که بخشی از آن به عنوان کافه تریا برای کارکنان استفاده خواهد شد. در این قسمت، فضای غذاخوری وسیعی تعبیه شده که پوشش گیاهی طبیعی ایالت کالیفرنیا را در خود دارد.

مجله خبری ایشومر apple-building-mag-eshomer-300x180 پروژه ساخت مرکز دوم اپل و تصاویر و پیشرفت آن تكنولوژی نوآوری  مرکز مجله ساخت دوم خبری تصاویر پیشرفت پروژه ایشومر اپل

 

درب های تمام قد این بخش که از کف تا سقف امتداد یافته اند، هرکدام از ۱۰ قطعه شیشه تشکیل شده اند و شبیه درب های شیشه ای عظیم به کار رفته در اپل استور سان فرانسیسکو به نظر می رسند. این درب ها به طور کامل یک ضلع ساختمان را باز می کنند تا نور و هوای کافی وارد محوطه شده و حس کار کردن در محیط بیرون را ایجاد نماید.

مجله خبری ایشومر apple-building-mag-eshomer4-300x188 پروژه ساخت مرکز دوم اپل و تصاویر و پیشرفت آن تكنولوژی نوآوری  مرکز مجله ساخت دوم خبری تصاویر پیشرفت پروژه ایشومر اپل

 

برای نصب درب ها، اپل از کرین های مجهز به بادکش استفاده می کند.

سقف ساختمان اصلی که حالتی گرد دارد، با پنجره های سقفی متعددی پوشانده شده که نور طبیعی را وارد فضای داخل می کنند، ضمن اینکه بریدگی های تعبیه شده در دیوارهای مرمری نیز محل قرار گرفتن بلندگوها هستند.

مجله خبری ایشومر apple-building-mag-eshomer5-300x206 پروژه ساخت مرکز دوم اپل و تصاویر و پیشرفت آن تكنولوژی نوآوری  مرکز مجله ساخت دوم خبری تصاویر پیشرفت پروژه ایشومر اپل

در این ساختمان به کوچک ترین جزئیات، توجه ویژه ای معطوف شده .

برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*