8 ماهواره جدید ناسا برای طوفان های موسمی و ارتقای پیش بینی آب و هوا


admin آذر 23, 1395 دقیقه مطالعه
8 ماهواره جدید ناسا برای طوفان های موسمی و ارتقای پیش بینی آب و هوا

 

مجله خبری ایشومر 75936353_83822455bcbff 8 ماهواره جدید ناسا برای طوفان های موسمی و ارتقای پیش بینی آب و هوا تكنولوژی  ناسا موسمی ماهواره طوفان جدید پیش بینی ارتقا آب و هوا

8 ماهواره جدید ناسا برای طوفان های موسمی و ارتقای پیش بینی آب و هوا-مجله خبری ایشومر

سیستم های جهانی ناوبری (جی پی اس)

با کمک ماهواره های جدید ناسا خواهند توانست درک بهتری از طوفان های موسمی و ارتقای پیش بینی ها در مورد قدرت آن ها ارائه کنند.

مجله خبری ایشومر :
سیستم های جهانی ناوبری (جی پی اس) با کمک ماهواره های جدید ناسا خواهند توانست درک بهتری از توفان های موسمی و ارتقای پیش بینی ها در مورد قدرت آن ها ارائه کنند.
ماموریت سیستم ماهواره ناوبری جهانی گردباد(CYGNSS) که امروز (دوشنبه) در ساعت ۱۳:۲۴ به وقت گرینویچ بر روی موشک پگاسوس XL شرکت اوربیتال از پایگاه کیپ کارناوال پرتاب خواهد شد، از سیگنال های رادیویی ماهواره های جی پی اس برای سنجش سرعت باد در نزدیکی زمین در مناطق استوایی که زادگاه توفان های موسمی است، استفاده خواهد کرد.
موشک پگاسوس XL توسط یک هواپیمای حامل استارگریزر L-1011 تا ارتفاعات بالا انتقال یافته و سپس به سمت فضا پرواز خواهد کرد.
ماموریت ۱۵۷ میلیون دلاری CYGNSS از هشت ماهواره کوچک تشکیل شده که در مدار زمین در ارتفاع حدود ۵۰۸ کیلومتری مستقر خواهند شد.
این مجموعه ماهواره ها به سنجش سرعت باد با استفاده از سیگنال های منعکس شده جی پی اس خواهند پرداخت. سطح زمین مانند یک آینه عمل کرده و سیگنال های جی پی اس را مجددا به فضا باز می گرداند. اگر باد وجود نداشته باشد، این سیگنال مانند نوربازتاب شده از ماه در آب صاف، نسبتا واضح است. اما در شرایط بادی، تصویر ایجاد شده توسط سیگنال های رادیویی نسبتا تار است زیرا امواج رادیویی پراکنده می شوند.
البته تنها ماموریت این ماهواره ها، بررسی توفان ها نخواهد بود بلکه همچنین به مطالعه رطوبت خاک و پدیده نوسانی مادن- جولیان (MJO) که بر بارش ها در اقیانوس هند اثر می گذارد، نیز خواهند پرداخت.
عمر کلی این ماموریت برای حدود دو سال برنامه ریزی شده اما برنامه ریزان امیدوارند بتوانند طول آن را بسته به شرایط ماهواره ها و کیفیت داده ها بیشتر کنند.

برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*