ایلان ماسک(Elon musk) وحل معضل اینترنت پرسرعت و بی دردسر برای کره زمین(Solar City)


admin آذر 4, 1395 دقیقه مطالعه
ایلان ماسک(Elon musk) وحل معضل اینترنت پرسرعت و بی دردسر برای کره زمین(Solar City)

اینترنت مایع حیات،شاید این جمله تا یک دهه قبل خنده دار بود ولی امروزه نبود سرویسهای اینترنتی در اقصی نقات جهان به خصوص کشورهای فقیر آفریقایی و حتی نقاط کور کشورهای پیشرفته معضلی ایجاد کرده تا ایلان ماسک مغز متفکر کمپانی تسلا به ایجاد پوشش اینترنتی فوق‌سریع با پهنای باندی بی‌سابقه بپردازد با مجله خبری ایشومر همراه باشید.

بنیان‌گذار کمپانی “تسلا” از دولت آمریکا برای ارسال بیش از ۴۴۰۰ ماهواره به مدار زمین درخواست مجوز کرده تا بتواند سراسر کره زمین را تحت پوشش اینترنت فوق‌سریع قرار دهد. این طرح بیش از ۱۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
ایلان ماسک، نابغه دنیای تکنولوژی و بنیان‌گذار کمپانی‌هایی نظیر تسلا (پیش‌تاز تولید خودروهای الکتریکی) و اسپیس‌ایکس (نخستین کمپانی خصوصی فعال در حوزه فضا) ،هایپرلوپ(نمادي از سامانه‌هاي حمل و نقل عمومي براي آينده) و مبتکر “شهر خورشیدی” (Solar City) حالا می‌خواهد رؤیای اینترنت پرسرعت بی‌دردسر در همه‌ جای کره زمین را از فضا محقق کند.
مجله خبری ایشومر og-sc-logo-300x158 ایلان ماسک(Elon musk) وحل معضل اینترنت پرسرعت و بی دردسر برای کره زمین(Solar City) تكنولوژی نوآوری  نامحدود میلیاردر مجله ماسک گوگل کره کارآفرین سیتی سولار زمین خبری پرسرعت اینترنت ایلان ایشومر ایده solar musk elon city

بر اساس طرحی که کمپانی اسپیس‌ایکس تدوین کرده، سراسر این کره خاکی با ۴۴۲۵ ماهواره‌ای که در مدار زمین قرار می‌گیرند، تحت پوشش اینترنتی فوق‌سریع با پهنای باندی بی‌سابقه (دست‌کم یک گیگابیت بر ثانیه) قرار می‌گیرد. دولت آمریکا باید مجوز ارسال این ماهواره‌ها به فضا را صادر کند.
با اجرای طرح بلندپروازانه و تاریخ‌سازی که ایلان ماسک در سر دارد، فیبرهای نوری، کابل‌ها و دیگر روش‌های موجود برای انتقال داده‌ها در جهان از معادلات حذف و راهکارهای فضامحور جای‌گزین آنها خواهد شد: تاخیر در ارسال و دریافت داده‌ها به‌طور خیره‌کننده‌ای کاهش می‌یابد و دریافت چند گیگابیت داده در هر ثانیه به سادگی امکان‌پذیر خواهد شد.

ایلان ماسک قصد دارد در فاز نخست پروژه ۸۰۰ ماهواره به فضا بفرستد تا نیاز ایالات متحده، پورتوریکو و جزایر ویرجین به اینترنت را تامین کند.

هر ماهواره‌ای که اسپیس‌ایکس به فضا می‌فرستد، بدون باز شدن بال‌های آن که برای تامین انرژی خورشیدی طراحی شده‌اند، اندازه یک خودروی معمولی‌اند، به طول چهار متر و به وزن ۳۸۶ کیلوگرم. هنوز مشخص نیست که اسپیس‌ایکس چه زمانی این ماهواره‌ها را به فضا خواهد فرستاد، اما گفته می‌شود که ماهواره‌ها در فضای میان ۷۱۴ مایلی تا ۸۲۳ مایلی زمین مستقر خواهند شد، یعنی در مقایسه با ماهواره‌های کنونی ۲۰ برابر نزدیک‌تر به سطح زمین خواهند بود.

مجله خبری ایشومر samrt-city-eshomer ایلان ماسک(Elon musk) وحل معضل اینترنت پرسرعت و بی دردسر برای کره زمین(Solar City) تكنولوژی نوآوری  نامحدود میلیاردر مجله ماسک گوگل کره کارآفرین سیتی سولار زمین خبری پرسرعت اینترنت ایلان ایشومر ایده solar musk elon city

 

همین نکته برگ برنده اسپیس‌ایکس است، چون سرعت اتصالات اینترنتی آن بی‌همتا خواهد بود. اتصالات کنونی اینترنت در جهان تاخیری ۶۰۰ میلی‌ثانیه‌ای در ارسال و دریافت اطلاعات دارند. اسپیس‌ایکس می‌گوید این تاخیر را تا ۲۵ میلی‌ثانیه کاهش خواهد داد. تجهیزات اینترنت اسپیس‌ایکس می‌توانند به سادگی روی دیوارها یا حتی پشت‌بام‌ها نصب شوند.

تامین اینترنت ماهواره‌ای رؤیایی است که کمپانی‌های دیگر هم تا کنون درصدد تحقق آن برآمده‌اند. کمپانی بوئینگ در همکاری با “وان‌وب” مشغول توسعه طرحی مشابه است، فیس‌بوک با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری ماهواره‌ای اجاره کرده تا طرح عظیم internet.org را با آن پیش برد و گذشته از آن در پی تامین اینترنت با بهره‌گیری از پهپادهاست. گوگل هم از مدت‌ها پیش از “پروژه بالون” خود پرده‌برداری کرده بود: ارسال اینترنت به مناطق محروم از اینترنت در جهان با بالون‌های هلیومی.

گوگل اولین حامی بزرگ طرح خیال‌انگیز ایلان ماسک بوده است. این کمپانی با پرداخت یک میلیارد دلار، یک‌دهم هزینه‌های این پروژه را تامین کرده است. ایلان ماسک در دو سال گذشته مشغول پژوهش و نوآوری درباره این پروژه اینترنت ماهواره‌ای بوده و می‌گوید هزینه این پروژه بیش از ۱۰ میلیارد دلار خواهد بود.

او که از تاسیس و فروش PayPal در جوانی به ثروتی افسانه‌ای (۱۶۵ میلیون دلاری) رسید،‌ سرمایه‌گذاری روی ایده‌های عظیمش را آغاز کرد. او با بیش از ۹۰ میلیون دلار از سرمایه‌هایش کمپانی اسپیس‌ایکس را تاسیس کرد و نزدیک به ۷۰ میلیون دلار آن را هم صرف تاسیس کمپانی تسلا کرد، که حالا پیش‌تاز تولید خودروهای الکتریکی در جهان است. او با تکیه بر انرژی خورشیدی و با نوآوری‌هایش در زمین و فضا می‌خواهد به شکاف‌ها و نابرابری‌های موجود در جهان پایان دهد.

ایلان ماسک به عنوان ۳۸ امین فرد قدرتمند جهان، ۱۵ امین ثروتمند در حوزهٔ تکنولوژی و ۱۰۰ امین میلیاردر جهان در سال ۲۰۱۵ شناخته شده است. دارایی خالص او در سال ۲۰۱۵، ۱۳٫۹ میلیارد دلار و در حال حاضر ۱۰٫۷ میلیارد دلار برآورد شده است

ایلان ماسک دومین کارآفرین  در سیلیکون ولی بود که موفق شد سه شرکت با ارزشی بیش از ۱ میلیارد دلار – پی پل، اسپیس ایکس و تسلا موتورز- را ایجاد کند. ایلان ماسک زندگی کاری خود را به تکنولوژی‌های فضایی و انرژی‌های جایگزین اختصاص داده است. او ایده‌های مختلفی را اجرا می‌کند و تقریباً همهٔ آنها هم کاملاً موفقیت آمیز هستند. از ویژگی‌های شخصیتی ایلان ماسک می‌توان به تفکر انتقادی، پشتکار، تجزیه و تحلیل دقیق و سخت کوش بودن اشاره کرد (او بین ۸۰ تا ۱۰۰ ساعت در هفته کار می‌کند)

منبع : مجله خبری ایشومر

 

برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*